V zadnjem desetletju sem zelo veliko v stiku z ženskami, ki so žal prišle v svojem življenju do točke, ko jim je enostavno zmanjkalo življenjske energije … niso več vedele, kam je odšla njihova energija in dobro počutje … in nemalo njih se je soočilo z ženskimi zdravstvenimi izzivi! 

Za ženske ni dovolj, da mislijo, da se imajo rade in da so same sebe postavile v svojem življenju na prvo mesto. Ni dovolj, ker običajno to ni resnica.

V zadnjem desetletju veliko predavam in imam delavnice na temo ženskega zdravja. Veliko deklet in žena, ki so me že poslušale pred veliko leti in so se jim informacije zdele uporabne – v resnici niso ničesar naredile, da bi spremenile svoje življenje na bolje. Da bi na povsem enostaven način prišle do lastnega boljšega počutja, več življenjske energije in da bi bile zdrave.

Žal se ponovno srečujem z njimi, ko jim način življenja prinese na pot močne izzive na področju ženskega zdravja.

Pa je res potrebno narediti zelo malo, le nekaj sprememb – in ni potrebno na lastni koži izkusiti vseh težkih preizkušenj.

In zaradi posledic le-tega trpi veliko družin, predvsem otroci. Ker njihova mamica ni pravočasno poskrbela za svoje zdravje.

Zavedajte se, da vam telo sporoča, da je v vašem organizmu nekaj hudo narobe. Ne zadovoljite se s pojasnili in mnenji, da je pri ženskem zdravju normalno, ko se pojavijo ne ravno “normalni” znaki, opozorila.

Spoštovane ženske, poskrbite v prvi vrsti za svoje dobro počutje in zdravje, če želite svojim najdražjim in sebi vse dobro. 

Vas zanima več ?

Preprosto, pošljite mi vaše vprašanje na moj naslov elektronske pošte bogdan@lesjak.email in potrudil se bom čim hitreje odgovoriti na vaše vprašanje.

Želim vam veliko dobre energije in zdravja.