Loading...

Prednosti, ki jih nudi mreženje

V kolikor razmišljate o svojem lastnem poslu, podjetju, je slednje mogoče v mrežnem marketingu začeti z izjemno majhno naložbo. Če pogledamo dejstvo, da za odpiranje navadnega manjšega lokala potrebujemo najmanj 10.000 evrov in bi sami morali delati 12 ur na dan, morda imeti stroške z vsaj enim zaposlenim in imeti minimalne dohodke dohodek 700 evro … in da bi bili po enem letu še vedno na nuli …

V mrežnem marketingu je lepo, saj nimate šefa. Ampak kar je za nekoga v redu, za drugega ni. Dejstvo je, da vam kot mrežnemu tržniku ne bo nihče ukazoval, ne boste imeli neke norme in podobno … poraja pa se vprašanje ali boste dovolj disciplinirani, da vam bo uspelo?

Delovni čas si izberete sami. Ni omejitev in delate v prostem času.

Imate privilegij izbrati, s katerimi ljudmi boste delali. Če ne želite osebe v svoji ekipi, imate svobodno izbiro in reči ne.

Ni omejitve prihodkov, dobička. Svojo ekipo in mrežo sodelavcev lahko gradite tako dolgo, kot želite.

Niste vezani na lokacijo. Pri mrežnem marketingu je popolnoma nepomembno, kje živite. Niste vezani na svoje mesto, svoje mesto ali celo svojo državo.

Vas skrbi, da ne boste uspeli? Strah pred neuspehom je normalna stvar in je povsem na mestu. Vsak pozna ta občutek na začetku.

Če vas skrbi, da nimate potrebnega znanja in ne boste vedeli kako pravilno delati, imate priložnost, da dobite pomoč in vam pokaže, kako in kaj delati. In ne skrbite kje boste našli ljudi. Na internetu, kjer jih je polno. Vendar se boste morali naučiti pravilnega pristopa, saj nihče ne mara, da ga nadlegujemo.

Samostojno podjetniško pot lahko začnete takoj.

V kolikor nimate prave ideje me kontaktirajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: Content is protected !!