OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani https://bogdanlesjak.com/ . Ta spletna stran je v lasti in upravljanju podjetja Globalni marketing iz Velenja.

Globalni marketing in zaposleni NISO finančni ali pravni svetovalci in nič, kar vsebuje ali ponuja ta spletna stran kot izobraževanje NI finančno ali pravno svetovanje.

Ne obljubljamo ali dajemo garancije, da boste na podlagi našega izobraževanja dosegli kakršne koli rezultate.

Izobraževanje in informacije, ki jih predstavlja Globalni marketing, so namenjene splošnemu občinstvu in ne želimo, da bi bili, niti ne bi smeli biti interpretirani kot posebni finančni, pravni ali drugi nasveti, prilagojeni vsakemu posamezniku. Svetujemo vam, da se o vsem zgoraj navedenem pogovorite s svojim odvetnikom, računovodjo, finančnim svetovalcem in drugimi svetovalci.

Dejansko je vaša osebna raven uspeha in rezultatov, ki so posledica uporabe naših informacij, strategij in / ali izdelkov, v celoti odvisna od vas in vaših osebnih okoliščin, pa tudi od truda, ki ga vložite v svoj osebni uspeh, uporabljenih idej in tehnik, vaših financ in različnih strategij, ki jih priporočajo vaši pravni in finančni svetovalci, ter vašega znanja in drugih veščin, ki jih uporabljate. Ker se ti dejavniki razlikujejo od osebe do osebe, ne moremo zagotoviti vašega uspeha in ravni dohodka, prav tako ne odgovarjamo za vaša dejanja.

Vse obstoječe in prihodnje izjave na tem spletnem mestu, članski programi in / ali kateri koli od naših izdelkov so izraz našega mnenja o potencialnem zaslužku, ki ga človek lahko doseže. Če smo na to spletno stran vključili kakršne koli študije primerov ali pričevanja, lahko sklepate, da nobena od teh zgodb v nobenem smislu ne predstavlja ” povprečne ” ali ” tipične ” izkušnje strank.

STRINJATE SE IN RAZUMETE, DA PODJETJE “GLOBALNI MARKETING” NI ODGOVORNO ZA VAŠ USPEH ALI NEUSPEH IN NE DAJE GARANCIJ ALI IZJAVE KATEREKOLI VRSTE, DA BOSTE Z NAŠIMI PROIZVODI ALI STORITVAMI DOSEGLI REZULTATE.