Odločitev je v resnici OD|LOČITEV. Če želimo v življenju doseči karkoli, se bodo morali ločiti v prvi vrsti od naše cone udobja! Zakaj neradi sprejemamo odločitve? Ker ne želimo sprememb – saj nas le te popeljejo iz cone udobnosti, kjer nam je vse znano in se počutimo varno – čeprav ne živimo tako, kot si želimo.

Veliko ljudi se ne strinja, da živijo sedaj v “coni udobja”, ko pa se v teh težkih časih tako zelo težko prebijajo skozi svoje življenje. Seveda ni lahko, Ampak življenje v coni udobnosti nas uspava vedno, ko pomislimo na to, da bi morali nekaj storiti, ko bi bila potrebna akcija.

Želim vam, da sprejmete zase dobre od|ločitve in postavite si (1) cilje (naj vas ne bo strah sanjati, si želeti boljše življenje zase in svoje najdražje), (2) sprejmite odločitev in (3) akcija.

Brez vaše konkretne akcije ne more biti spremembe na boljše v vašem življenju. Najti morate motivacijo, ki vas bo zadržala v stalni akciji izven vaše cone udobja.

Zaupajte mi in sprejmite od|ločitev za spremembo, odločitev za izboljšanje vašega življenja ter najpomembnejše – odločitev za premik izven vaše cone udobja.

 

“Določamo se z odločitvami. Z njimi oživljamo in osmišljamo besede in sanje. Z njimi omogočimo, da tisto, kar smo, postane, kar želimo biti.”

-Sergio Bambaren