Res je, da je vsak nov dan tudi nov začetek. Če le nismo preveč otopeli v našem vsakdanu in v prepričanju, da je naše življenje odvisno od drugih. In če seveda nismo zavrgli svojega življenja – in samo životarite.

Ozavestite in sprejmite, da ni pomembna vaša preteklost. Ni pomembno kaj se je z vami dogajalo. In niso pomembni vaši padci ter nepravilne odločitve – če ste se le uspeli karkoli iz tega naučiti. Življenjska šola je dobra učiteljica za vse, ki se tega zavedamo. “Šolnino” pa zelo drago plačamo … Ampak, ozavestite, da resnično ni pomembno, kaj se je zgodilo včeraj, predvčerajšnjim, pred meseci ali leti.

Danes ste se zbudili v nov dan. Ker prebirate te vrstite verjamem, da se zavedate – predvsem tega, da lahko vi sami z vašo aktivnostjo spremenite vaše življenje na boljše. Veliko boljše. Ne v trenutku ali v nekaj dneh … v nekem daljšem obdobju pa vsekakor.

Pomembno je samo, da vidite, slišite, občutite vse te priložnosti, ki se nahajajo v vašem dosegu. Resnično veliko priložnosti imate. Vsak dan znova. Priložnosti, ki samo čakajo, da jih zagrabite in da krenete na pot svojega lepšega in vsestransko boljšega življenja na vseh področjih.

Kot je velikokrat mogoče prebrati – če vam ni všeč, kje se trenutno nahajate; če vam niso všeč rezultati, ki jih dosegate; če, če, če … karkoli že, kar vas sili v životarjenje! Premaknite se, saj niste kot drevo s koreninami … 

Štartajte zdaj! Danes je (lahko) nov dan in nov začetek vašega življenja!

Morda ste preveč obremenjeni; pod stresom; ste že velikokrat poskušali in vam ni uspelo ? Odgovor je na dlani. Zato, ker ste samo poskušali je stanje tako kot je.

Od|ločite se zase. Pomeni, ločite se od vsega “starega”, kar vam ni prinašalo v vaše življenje tega, kar si želite. Postavite sebe na prvo mesto v svojem življenju in hitro boste ugotovili, da to ni nek slab egoizem. Ne gre za to. Gre za ljubezen do sebe. In šele, ko imate sebe resnično radi na pravi način – boste ugotovili, koliko več vam pomenijo vaši najdražji, vaši bližnji, ljudje okoli vas.

Želim vam lep, prijazen in prijeten dan; ki pa naj vključuje tudi spremembe na bolje. Naprimer s tem, da se odločite in se premaknete v pravo smer.