Se kdaj spomnite svojih sanj iz otroških let… ? Takrat ste si še upali sanjati. Od takrat so se sanje že velikokrat spremenile. Odrasli si večinoma ne upajo govoriti, da imajo sanje. Raje »skrijejo« besedo sanje, da se jim ne bi kdo smejal. Zato raje govorijo o ciljih.

Vsekakor pa je imeti sanje, svoje cilje zelo potrebno – ne glede na našo starost. Drugače se do kraja življenja samo životari.

Žalostno je, da bi morali na nagrobnikih velike večine umrlih imeti ob imenu in priimku še:

* datum rojstva

– datum, ko so prenehali živeti življenje (prenehali imeti sanje, želje, cilje…)

+ datum smrti

Odkrijte otroka v sebi – postanite pogumni in si dovolite spet sanjati.

Vendar je vse povezano s tem ali si boste sanje, cilje, želje … zapisali. Si ustvarili svojo knjigo sanj ali ciljev. Še boljše je, da jo opremite s fotografijami tega kar si želite, o čem sanjate.

Vaše življenje je v vaših rokah. Morate pa v grobem – da boste prišli tja kamor vas vaše sanje lahko pripeljejo – izpeljati naslednje naloge.

Odločiti, OD/LOČITI – torej se morate ločiti od sedanjega načina življenja, ki vas zadržuje v životarjenju.

Zapisati si morate ali raje ustvariti vašo knjigo sanj (zvezek, mapa …) – lahko na računalniku v obliki prezentacije … kot vi sami želite in je vam lažje.

Narediti morate vse kar je potrebno, da se premaknete iz vaše cone udobja in ostanete izven cone udobja do izpolnitve svojih sanj (potem pa boste uživali v tem, da boste stalno iskali nove izzive in torej bili vedno izven cone udobja).

Morate biti stalno aktivni v edukaciji (izobraževanju): brati knjige, vsakodnevno na YouTube spremljati (videti in slišati) posnetke, ki vas motivirajo in učijo.

Stalno morate biti aktivni – ampak aktivni na način, da izgrajujete lasno osebno blagovno znamko. Prenehati se morate samo skrivati za nekimi blagovnimi znamkami in logotipi podjetij ali proizvodov.

In sprijaznite se. V kolikor želite uspeti in priti do vaših sanj … prenehajte razmišljati, da niste prodajalka/prodajalec. Postanite samo dobri v prodaji. Kajti denar se vedno zasluži samo od realizirane prodaje.

Prenehajte verjeti, da obstajajo na svetu posli, kjer je mogoče brez dela zaslužiti. To je preprosto laž. Vsako delo – preneha biti delo, ko ga vzljubite.

Pomagajte ljudem, da rešijo svoje izzive na področju dobrega počutja, zdravja, osebne rasti in/ali finančne neodvisnosti. Če boste šli po tej poti – boste prišli do svojih sanj, uresničili si boste cilje.

Stalno bodite v spremembah. Saj edino spremembe so stalnica v našem življenju. Verjamem v vas, da lahko uspete. Verjamem, da ste v resnici že uspešni.

Drugače ne bi prebrali mojega teksta do kraja.